29/05/2019 29/05/2019 Εκδήλωση προς τιμή του Αγίου Γεωργίου του τροπαιοφόρου με τίτλο «Το Παναΰριν τ’Άη Γιωρκού: Μια Παραλιμνίτικη Παραδοσιακή Βραδιά», πραγματοποιήθηκε χθες στην πλατεία των Εκκλησιών Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι. Από πολύ νωρίς άρχισε η προσέλευση πλήθος κόσμου , μεταξύ των οποίων ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας – Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, ο Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτης...
29 Μαΐου, 2019 - 12:16

“Το Παναΰριν τ’Άη Γιωρκού: Μια Παραλιμνίτικη Παραδοσιακή Βραδιά”

Διαδώστε:
“Το Παναΰριν τ’Άη Γιωρκού: Μια Παραλιμνίτικη Παραδοσιακή Βραδιά”

Εκδήλωση προς τιμή του Αγίου Γεωργίου του τροπαιοφόρου με τίτλο «Το Παναΰριν τ’Άη Γιωρκού: Μια Παραλιμνίτικη Παραδοσιακή Βραδιά», πραγματοποιήθηκε χθες στην πλατεία των Εκκλησιών Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι. Από πολύ νωρίς άρχισε η προσέλευση πλήθος κόσμου , μεταξύ των οποίων ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας – Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, ο Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτης Αυγουστίνος Κκαράς, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, Θρονικοί Επίτροποι, οι ιερείς του Ναού, Βουλευτές, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Διευθυντές Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης.

Το όλο πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στις «Γυναικίες φωνές που τίμησαν το Κυπριακό τραγούδι, «Κυριακού Πελαγία, Καλλιόπη Σπύρου, Σούλα Σαμπάχ και Όλγα Ποταμίτου», περιλάμβανε κυπριακούς χορούς, κυπριακά τραγούδια.

Συμμετείχαν: η Παιδική Χορωδία του Κατηχητικού μας υπό τη διεύθυνση της κ. Μαρίας Μαρκουλλή, η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ανεμόεσσα» του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου υπό τη διεύθυνση της κ. Σωτηρούλας Παπαμιχαήλ – Λοΐζου και ο πιανίστας μας Δημήτρης Πασχάλη, το Πολιτιστικό Εργαστήρι «Παρά τη Λίμνη» με τις χοροδιδασκάλους Ιωάννα Μάρκου και Τώνια Σάββα, και το Μουσικό Σχήμα Μιχάλη Χατζημιχαήλ με τους Σάββα Στεφάνου στο βιολί και Λεόντιο Γεωργίου στο ακορντεόν, Άνθιμο Παπανθίμου στα κρουστά, Λευτέρης Χατζημιχαήλ στην κιθάρα και την Δήμητρα Χατζημιχαήλ στο τραγούδι. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κόσμος μπορούσε να προμηθευτεί σουβλάκια και λουκουμάδες που ψήνονταν στον χώρο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων