Ι.Μ. Λεμεσού
17 Φεβρουαρίου, 2022

Εγκαίνια ναού και χειροτονία εις πρεσβύτερον ιεροδιακόνου της Μονής Αρχαγγέλου Μιχαήλ Μοναγρίου

Διαδώστε:

Από την Ιερά Μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ Μοναγρίου ανακοινώνεται ότι θα τελεσθούν τα εγκαίνια του νέου καθολικού της Μονής υπό του Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανασίου, το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου. Επίσης την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου στις 5:30 μ.μ. θα τελεσθεί ο Εσπερινός και την επομένη Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 7 το πρωί θα τελεσθεί ο Όρθρος, η Ακολουθία των εγκαινίων και η Θεία Λειτουργία. Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος κ. Αθανάσιος θα χειροτονήσει εις πρεσβύτερον τον ιεροδιάκονο της μονής π. Ιωσήφ.

Από τον Ιερό Ναό Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας ανακοινώνεται ότι με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας αύριο Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου στις 4:30μ.μ. θα τελεσθεί ο Εσπερινός και την επομένη Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 6 το πρωί θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.

Από τον Ιερό Ναό Απ. Πέτρου και Παύλου και Αγίου Αρτεμίου ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου από τις 5μ.μ. και μετά θα ψήνονται και θα πωλούνται σουβλάκια προς 5 ευρώ η πίττα με αναψυκτικό στον προαύλιο χώρο του ναού. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για το δάνειο του ναού.

Από τον Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος Τραχωνίου ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου από τις 6μ.μ. μέχρι τις 9μ.μ. θα ψήνονται και θα πωλούνται σουβλάκια προς 5 ευρώ η πίττα στον προαύλιο χώρο του ναού. Για παραγγελίες στον κύριο Αντώνη στο τηλ. 97857524 και στην κυρία Χριστίνα στο τηλ 99465001. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ανακαίνιση του παλαιού ναού του Αγίου Μάμαντος Τραχωνίου.

Διαδώστε: