14/02/2022 14/02/2022 Σήμερα συμπληρώνονται 23 χρόνια ποιμαντορικής διακονίας του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου. Ο Πανιερώτατος χειροτονήθηκε Επίσκοπος στις 14 Φεβρουαρίου του 1999 και αυθημερόν ενθρονίστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού. Όπως αναφέρει η σελίδα Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου Βουνίου, σήμερα συμπλήρωσε 23 χρόνια πολύμοχθης διακονίας, προσφοράς, προσευχής για τον λαό που του εμπιστεύθηκε ο Θεός αλλά και...
14 Φεβρουαρίου, 2022 - 21:48

Είκοσι τρία (23) χρόνια από την εις Επίσκοπον χειροτονία του Μητροπολίτη Λεμεσού

Διαδώστε:
Είκοσι τρία (23) χρόνια από την εις Επίσκοπον χειροτονία του Μητροπολίτη Λεμεσού

Σήμερα συμπληρώνονται 23 χρόνια ποιμαντορικής διακονίας του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου. Ο Πανιερώτατος χειροτονήθηκε Επίσκοπος στις 14 Φεβρουαρίου του 1999 και αυθημερόν ενθρονίστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού.

Όπως αναφέρει η σελίδα Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου Βουνίου, σήμερα συμπλήρωσε 23 χρόνια πολύμοχθης διακονίας, προσφοράς, προσευχής για τον λαό που του εμπιστεύθηκε ο Θεός αλλά και 23 χρόνια θλίψεων και υπομονής.

Πανιερώτατε, καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο έργο σας!

Δείτε το βίντεο της χειροτονίας:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων