18/07/2024 18/07/2024 Στις 17 Ιουλίου η Εκκλησία τίμησε τη μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό στον ιερό ναό της Αγίας στην κοινότητα του Καλού Χωριού. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος χοροστάτησε της ακολουθίας του Εσπερινού στην κοινότητα της Επταγώνιας. Το πρωί της Τετάρτης προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας...
18 Ιουλίου, 2024 - 10:53
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2024 - 10:55

Η εορτή της Αγίας Μαρίνας στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού

Διαδώστε:
Η εορτή της Αγίας Μαρίνας στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού

Στις 17 Ιουλίου η Εκκλησία τίμησε τη μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό στον ιερό ναό της Αγίας στην κοινότητα του Καλού Χωριού.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος χοροστάτησε της ακολουθίας του Εσπερινού στην κοινότητα της Επταγώνιας. Το πρωί της Τετάρτης προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας και κήρυξε τον θείο Λόγο στον πανηγυρίζοντα ναό στον συνοικισμό Καψάλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων