14/02/2024 14/02/2024 Την Τρίτη το βράδυ, 13 Φεβρουαρίου, τελέστηκε πανηγυρική Αγρυπνία στον μητροπολιτικό ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής στη Λεμεσό. Κατά την διάρκεια της Αγρυπνίας υπήρχε συνεχής προσέλευση πιστών για να προσκυνήσουν ιερό θεομητορικό κειμήλιο. Της αγρυπνίας προΐστατο ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως, πρωτοπρεσβύτερος Νεκτάριος Παντελή και συλλειτουργούντων ιερέων της μητροπόλεως. Τα ιερά αναλόγια κόσμησαν με τις φωνές...
14 Φεβρουαρίου, 2024 - 10:58
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2024 - 10:59

Η Λεμεσός αγρύπνησε για 3η νύκτα ενώπιον της Αγίας Ζώνης (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η Λεμεσός αγρύπνησε για 3η νύκτα ενώπιον της Αγίας Ζώνης (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Την Τρίτη το βράδυ, 13 Φεβρουαρίου, τελέστηκε πανηγυρική Αγρυπνία στον μητροπολιτικό ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής στη Λεμεσό. Κατά την διάρκεια της Αγρυπνίας υπήρχε συνεχής προσέλευση πιστών για να προσκυνήσουν ιερό θεομητορικό κειμήλιο. Της αγρυπνίας προΐστατο ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως, πρωτοπρεσβύτερος Νεκτάριος Παντελή και συλλειτουργούντων ιερέων της μητροπόλεως.

Τα ιερά αναλόγια κόσμησαν με τις φωνές τους ο Χορός Ψαλτών “Κύπριοι Μελωδοί”.

Η Τιμία Ζώνη θα παραμείνει στον μητροπολιτικό ναό Παναγίας Παντανάσσης σε προσκύνημα μέχρι και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024. Ο ναός θα είναι ανοικτός από η ώρα 6.00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Καθημερινά θα τελούνται:
• Ιερά Παράκληση 7:00π.μ.
• Αγρυπνία 8:30μ.μ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων