28/06/2024 28/06/2024 Στο πλαίσιο του κύκλου των ομιλιών προς τους νέους που πραγματοποιεί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, την Πέμπτη, 27 Ιουνίου, ομιλητής ήταν ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέρων Εφραίμ. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας η αίθουσα εκδηλώσεων της Μητροπόλεως Λεμεσού ήταν κατάμεστη ενώ ο Γέροντας Εφραίμ μίλησε με θέμα: «Η Βασιλεία του...
28 Ιουνίου, 2024 - 12:07

Κατάμεστη η αίθουσα στη Λεμεσό στην ομιλία του Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινού (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Κατάμεστη η αίθουσα στη Λεμεσό στην ομιλία του Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινού (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πλαίσιο του κύκλου των ομιλιών προς τους νέους που πραγματοποιεί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, την Πέμπτη, 27 Ιουνίου, ομιλητής ήταν ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέρων Εφραίμ.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας η αίθουσα εκδηλώσεων της Μητροπόλεως Λεμεσού ήταν κατάμεστη ενώ ο Γέροντας Εφραίμ μίλησε με θέμα: «Η Βασιλεία του Θεού εντός υμών εστί». Παρόντες ήταν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων