04/06/2024 04/06/2024 Την Κυριακή, 2 Ιουνίου, της Σαμαρείτιδος, ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος λειτούργησε και κήρυξε τον θείο Λόγο στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Ακρούντας. Στην ομιλία του ο Πανιερώτατος αναφέρθηκε στην συνάντηση του Κυρίου Ιησού Χριστού με τη Σαμαρείτιδα και στα θεολογικά νοήματα που απορρέουν από την ευαγγελική περικοπή.  Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος...
04 Ιουνίου, 2024 - 9:45
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2024 - 9:50

Λεμεσού Αθανάσιος: «Η συνάντηση με τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Λεμεσού Αθανάσιος: «Η συνάντηση με τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Κυριακή, 2 Ιουνίου, της Σαμαρείτιδος, ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος λειτούργησε και κήρυξε τον θείο Λόγο στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Ακρούντας.

Στην ομιλία του ο Πανιερώτατος αναφέρθηκε στην συνάντηση του Κυρίου Ιησού Χριστού με τη Σαμαρείτιδα και στα θεολογικά νοήματα που απορρέουν από την ευαγγελική περικοπή.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος τέλεσε την Θεια Λειτουργία στον ιερό ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην κοινότητα Αυγόρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων