18/12/2022 18/12/2022 Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας του λαού που τον έφεραν πρώτο και με διαφορά έκανε ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος.  Ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν και στο ερώτημα αν πρέπει να γίνει σεβαστή η ετυμηγορία του λαού απάντησε ότι πρέπει να γίνει σεβαστή από τη στιγμή που η Εκκλησία κάλεσε...
18 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2022 - 22:00

Λεμεσού Αθανάσιος: Να γίνει σεβαστή η ετυμηγορία του λαού από τη στιγμή που τον βάλαμε και ψήφισε

Διαδώστε:
Λεμεσού Αθανάσιος: Να γίνει σεβαστή η ετυμηγορία του λαού από τη στιγμή που τον βάλαμε και ψήφισε

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας του λαού που τον έφεραν πρώτο και με διαφορά έκανε ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος. 

Ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν και στο ερώτημα αν πρέπει να γίνει σεβαστή η ετυμηγορία του λαού απάντησε ότι πρέπει να γίνει σεβαστή από τη στιγμή που η Εκκλησία κάλεσε τον λαό να ψηφίσει.

Ερωτηθείς για διεργασίες που αναμένονται τις επόμενες ώρες εντός της Ιεράς Συνόδου, απάντησε ότι “είμαστε όλοι εν Χριστώ αδελφοί και αγωνιούμε και θέλουμε το καλό της Εκκλησίας μας”.

“Με ειρήνη και ησυχία να αποδεχτούμε το αποτέλεσμα και να παρακαλέσουμε τον Χριστό μας να μας ευλογήσει και να μας οδηγήσει εκεί που θέλει”, τόνισε.

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος παρακάλεσε την ίδια ώρα τους πιστούς που συγκεντρώθηκαν στο Μητροπολιτικό Μέγαρο να αποχωρήσουν “ήρεμα και ήσυχα για να μην ενοχλούμε τον κόσμο τέτοια ώρα”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων