30/01/2022 31/01/2022 O Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022, ημέρα που η Εκκλησία μας, αλλά και ευρύτερα η ελληνική παιδεία τιμoύν την μνήμη των Τριών Ιεραρχών, λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής Λεμεσού. Στο κήρυγμα του ο Πανιερώτατος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις αρετές των Τριών Ιεραρχών, οι...
30 Ιανουαρίου, 2022 - 13:43
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2022 - 2:20

Μητροπολίτης Λεμεσού: «Οι εντολές του Χριστού είναι θεραπευτική αγωγή»

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Λεμεσού: «Οι εντολές του Χριστού είναι θεραπευτική αγωγή»

O Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022, ημέρα που η Εκκλησία μας, αλλά και ευρύτερα η ελληνική παιδεία τιμoύν την μνήμη των Τριών Ιεραρχών, λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής Λεμεσού.

Στο κήρυγμα του ο Πανιερώτατος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις αρετές των Τριών Ιεραρχών, οι οποίοι, όπως είπε χαρακτηριστικά «εφύλαξαν τις εντολές του Θεού», και απηύθυνε κάλεσμα προς το εκκλησίασμα να ακολουθήσει το παράδειγμα τους.

Παρακολουθήστε το κήρυγμα του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανασίου:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων