15/07/2024 15/07/2024 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος χθες, 14 Ιουλίου, Κυριακή των Αγίων Πατέρων της Δ΄ Οικουμενικής Συνόδου λειτούργησε στον ιερό μητροπολιτικό ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής. Προ του τέλους της Θείας Λειτουργίας τέλεσε το μνημόσυνο των πεσόντων του πραξικοπήματος προς προάσπιση της νομιμότητας και της Δημοκρατίας. Στο μνημόσυνο παράστησαν ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Μάριος Χαρτσιώτης, ο...
15 Ιουλίου, 2024 - 11:04

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού τέλεσε μνημόσυνο των πεσόντων κατά το Πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λεμεσού τέλεσε μνημόσυνο των πεσόντων κατά το Πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος χθες, 14 Ιουλίου, Κυριακή των Αγίων Πατέρων της Δ΄ Οικουμενικής Συνόδου λειτούργησε στον ιερό μητροπολιτικό ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής.

Προ του τέλους της Θείας Λειτουργίας τέλεσε το μνημόσυνο των πεσόντων του πραξικοπήματος προς προάσπιση της νομιμότητας και της Δημοκρατίας. Στο μνημόσυνο παράστησαν ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Μάριος Χαρτσιώτης, ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Γιάννης Αρμεύτης, βουλευτές Λεμεσού, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και του Στρατού και άλλοι.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στο ιερό παρεκκλήσιο Παναγίας Καρμιώτισσας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων