07/11/2023 07/11/2023 Ο Μητροπολιτικός Ναός Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής, θα φιλοξενήσει σήμερα Τρίτη στις 7:00 μ.μ., στο συνεδριακό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Μητροπολιτικού ναού, τον σεβαστό Γέροντα Ιουστίνο, Καθηγούμενο της ιεράς μονής του Φρέατος του Ιακώβ και του Αγίου ενδόξου ιερομάρτυρος Φιλουμένου του Κυπρίου, από την εμπόλεμη περιοχή της Ναπλούς, στην...
07 Νοεμβρίου, 2023 - 10:43
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2023 - 11:55

Ομιλία σήμερα στη Λεμεσό από τον Γέροντα Ιουστίνο της Μονής του Φρέατος του Ιακώβ

Διαδώστε:
Ομιλία σήμερα στη Λεμεσό από τον Γέροντα Ιουστίνο της Μονής του Φρέατος του Ιακώβ

Ο Μητροπολιτικός Ναός Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής, θα φιλοξενήσει σήμερα Τρίτη στις 7:00 μ.μ., στο συνεδριακό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Μητροπολιτικού ναού, τον σεβαστό Γέροντα Ιουστίνο, Καθηγούμενο της ιεράς μονής του Φρέατος του Ιακώβ και του Αγίου ενδόξου ιερομάρτυρος Φιλουμένου του Κυπρίου, από την εμπόλεμη περιοχή της Ναπλούς, στην Αγία Γη.

Ο Γέροντας Ιουστίνος, θα μιλήσει για το μαρτύριο του Αγίου Φιλουμένου και για το προσκύνημα του Φρέατος του Ιακώβ. Θα γίνονται προαιρετικές εισφορές για ενίσχυση του εμπερίστατου ιερού προσκυνήματος του Αγίου Φιλουμένου. Προτρέπουμε όλους να παραστούν στην ομιλία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων