05/12/2023 06/12/2023 Με την πρέπουσα εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια τιμήθηκε η ιερά μνήμη του Οσίου Σάββα του Ηγιασμένου στο φερώνυμο Ιερό Ναό του Αγίου που βρίσκεται στον Ύψωνα της επαρχίας Λεμεσού. Την παραμονή της εορτής, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023, τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμαθούντος κ. Νικολάου. Το πρωί της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου 2023, κυριώνυμη...
05 Δεκεμβρίου, 2023 - 21:59
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2023 - 0:38

Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός του Οσίου Σάββα του Ηγιασμένου στον Ύψωνα Λεμεσού

Διαδώστε:
Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός του Οσίου Σάββα του Ηγιασμένου στον Ύψωνα Λεμεσού

Με την πρέπουσα εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια τιμήθηκε η ιερά μνήμη του Οσίου Σάββα του Ηγιασμένου στο φερώνυμο Ιερό Ναό του Αγίου που βρίσκεται στον Ύψωνα της επαρχίας Λεμεσού.

Την παραμονή της εορτής, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023, τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμαθούντος κ. Νικολάου.

Το πρωί της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου 2023, κυριώνυμη ημέρα της εορτής, εψάλη ο Όρθρος και στη συνέχεια τελέστηκε η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ. Χρυσοστόμου.

Στο Ιερό Βήμα ήταν συμπροσευχόμενος ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων