30/06/2024 30/06/2024 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας σήμερα Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024, ημέρα της Συνάξεως των 12 Αποστόλων και πάντων των Αγίων, λειτούργησε στον Ιερό Ναό των Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας στο Τσερι. Τον Πανιερώτατο πλαισίωναν ο Πρωτοπρεσβύτερος Χρίστος Τσιοβάνου, ο Αρχιδιάκονος π. Ραφαήλ Μισιαούλης και ο Ιεροδιάκονος π. Ραφαήλ Παπασωτηρίου. Το θείο λόγο...
30 Ιουνίου, 2024 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2024 - 22:45

Η Κυριακή των Αγίων Πάντων στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού

Διαδώστε:
Η Κυριακή των Αγίων Πάντων στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας σήμερα Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024, ημέρα της Συνάξεως των 12 Αποστόλων και πάντων των Αγίων, λειτούργησε στον Ιερό Ναό των Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας στο Τσερι.

Τον Πανιερώτατο πλαισίωναν ο Πρωτοπρεσβύτερος Χρίστος Τσιοβάνου, ο Αρχιδιάκονος π. Ραφαήλ Μισιαούλης και ο Ιεροδιάκονος π. Ραφαήλ Παπασωτηρίου.

Το θείο λόγο κήρυξε ο Αρχιδιάκονος π. Ραφαήλ, ο οποίος αναφέρθηκε εν συντομία στο έργο των Αγίων Αποστόλων, οι οποίοι αφιέρωσαν τη ζωή τους στη διακονία του Ευαγγελίου, και στην αγάπη τους προς το Θεό και τον συνάνθρωπο. Κήρυξαν το Ευαγγέλιο στα πέρατα της οικουμένης, έδειξαν το δρόμο του Ευαγγελίου, το δρόμο του φωτός στους πεπλανημένους και τέλος μαρτύρησαν για του Χριστού την πίστη την Αγία.

Παρέστησαν η Δήμαρχος Λακατάμειας – Τσερίου, Δρ Φωτούλα Χατζήπαπα και ο απερχόμενος Δήμαρχος Τσερίου, κ. Σταύρος Μιχαήλ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων