18/11/2023 18/11/2023 Στο Συνοδικό της Ιερας Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής διεξήχθη, χθες, η παρουσίαση του τόνου «Προσκυνητάρια/ Εικονοστάσια της Κύπρου» του Δρος Ελευθερίου Αντωνίου, προέδρου της ένωσης κατεχόμενων κοινοτήτων και πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Μάσσαρι, και της κας Λυγίας Χριστοφόρου. Το βιβλίο παρουσίασε ο κ. Χαραλαμπος Χοτζάκογλου, Γενικός Διευθυντής του Παγκοσμίου Βήματος Θρησκειών και Πολιτισμών της Ιεράς...
18 Νοεμβρίου, 2023 - 14:06
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2023 - 13:34

Ι.Μ.Ταμασού: Παρουσίαση τόμου «Προσκυνητάρια /Εικονοστάσια της Κύπρου»

Διαδώστε:
Ι.Μ.Ταμασού: Παρουσίαση τόμου «Προσκυνητάρια /Εικονοστάσια της Κύπρου»

Στο Συνοδικό της Ιερας Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής διεξήχθη, χθες, η παρουσίαση του τόνου «Προσκυνητάρια/ Εικονοστάσια της Κύπρου» του Δρος Ελευθερίου Αντωνίου, προέδρου της ένωσης κατεχόμενων κοινοτήτων και πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Μάσσαρι, και της κας Λυγίας Χριστοφόρου.

Το βιβλίο παρουσίασε ο κ. Χαραλαμπος Χοτζάκογλου, Γενικός Διευθυντής του Παγκοσμίου Βήματος Θρησκειών και Πολιτισμών της Ιεράς Μονής Κύκκου.

Προηγήθηκαν οι χαιρετισμοί του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου, τον οποίο ανέγνωσε ο Αρχιδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλης, λόγω της απουσίας του Πανιερωτάτου στο εξωτερικό σε εκκλησιαστική αποστολή, του κ. Δήμου Αντωνίου εκ του Φιλανθρωπικού Συνδέσμου «Αγκαλιάζω με Αγάπη», και της κας Άννας Αριστοτέλους, επικεφαλής της Υπηρεσίας για ανθρωπιστικά θέματα, αγνοούμενους και αναξιοπαθούντες.

Στη συνέχεια, οι συγγραφείς του τόμου ευχαρίστησαν τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κύκκου και Τηλλυρίας κ. Νικηφόρο για την έκδοση του τόμου, τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα, για τον πρόλογο του τόμου, τους παρευρισκόμενους, τον παρουσιαστή του τομου, κ. Χοτζάκογλου, την παρουσιάστρια της εκδήλωσης, κα Άννα Μαρία Ευτυχίου, τον σύνδεσμο «Αγκαλιάζω με Αγάπη», και τον κ. Γιώργο Παπαδήμα για την στήριξη.

Ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τις κυρίες Μαρία Σακκά, Καίτη Οικονομίδου και τον Ιωάννη Λιβανό.

Παρέστησαν η βουλευτής Κερύνειας, κα Ρίτα Σούπερμαν, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού της Αστυνομίας, οι Δήμαρχοι Λακατάμειας, Δρ Φωτούλα Χατζήπαπα, και Αγλαντζιάς, κ. Ανδρεας Κωνσταντίνου, ο πρόεδρος ένωσης κοινοτήτων, κ. Ανδρέας Κιτρομηλίδης, και άλλοι προσκεκλημένοι.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων