02/09/2022 02/09/2022 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας χοροστάτησε χθες το απόγευμα κατά τη διάρκεια του πανηγυρικού εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Μεγαλπμάρτυρος Μάμαντος στην κοινότητα του Επισκοπειού. Τον Πανιερώτατο πλαισίωναν οι Πανοσιολογιώτατοι Αρχιμανδρίτες Νεκτάριος Μπακόπουλος, Γενικός Αρχιερατικός, και Διονύσιος Κοπτίδης, οι Πρωτοπρεσβύτεροι Αδάμος Αδάμου, Κυπριανός Παπαδόπουλος και Μάριος Ιωαννίδης, ο Οικονόμος Θεόφιλος...
02 Σεπτεμβρίου, 2022 - 8:16

Η πανήγυρις του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Μάμαντος στο Επισκοπειό

Διαδώστε:
Η πανήγυρις του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Μάμαντος στο Επισκοπειό

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας χοροστάτησε χθες το απόγευμα κατά τη διάρκεια του πανηγυρικού εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Μεγαλπμάρτυρος Μάμαντος στην κοινότητα του Επισκοπειού.

Τον Πανιερώτατο πλαισίωναν οι Πανοσιολογιώτατοι Αρχιμανδρίτες Νεκτάριος Μπακόπουλος, Γενικός Αρχιερατικός, και Διονύσιος Κοπτίδης, οι Πρωτοπρεσβύτεροι Αδάμος Αδάμου, Κυπριανός Παπαδόπουλος και Μάριος Ιωαννίδης, ο Οικονόμος Θεόφιλος Αλχούρι και ο Αρχιδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλης.

Στο τέλος της ακολουθίας τελέστηκε η λιτάνευση της Εικόνος και του ιερού λειψάνου του εορτάζοντος Αγίου πέριξ του Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων