09/01/2024 09/01/2024 Η καθιερωμένη τελετή κοπής της Αγιοβασιλόπιτας της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024. Ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε το υπαλληλικό προσωπικό για τις υπηρεσίες τους και τις προσπάθειες που καταβάλουν, ώστε να φέρνουν εις πέρας το έργο, το οποίο ο κάθε ένας έχει στον τομέα του. Ευχήθηκε όπως το νέο έτος να...
09 Ιανουαρίου, 2024 - 16:43
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2024 - 16:54

Κοπή Βασιλόπιτας στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής

Διαδώστε:
Κοπή Βασιλόπιτας στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής

Η καθιερωμένη τελετή κοπής της Αγιοβασιλόπιτας της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024.

Ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε το υπαλληλικό προσωπικό για τις υπηρεσίες τους και τις προσπάθειες που καταβάλουν, ώστε να φέρνουν εις πέρας το έργο, το οποίο ο κάθε ένας έχει στον τομέα του. Ευχήθηκε όπως το νέο έτος να είναι ειρηνικό, καρποφόρο, δημιουργικό και να εντείνει ο κάθε ένας τον πνευματικό του αγώνα.

Παρόντες εκτός από τους υπαλλήλους ήταν ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής, Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Κοπτίδης, οι Αρχιμανδρίτες Σεραφείμ Γκαβρίκοβ και Θεοτόκης Φαίδωνος, ο Πρωτοπρεσβύτερος Ανδρέας Τουλούμης και ο Αρχιδιάκονος της Μητροπόλεως, π. Ραφαήλ Μισιαούλης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων