07/09/2023 07/09/2023 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαίας τέλεσε σήμερα τον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά στο ιδιωτικό Γυμνάσιο – Λύκειο “Ολύμπιο” στο Παλαιομέτοχο. Τον Πανιερώτατο πλαισίωναν ο Πρωτοπρεσβύτερος Αγησίλαος Φιλή και ο Αρχιδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλης. Ο Μητροπολίτης Ταμασού είχε την ευκαιρία να ευχηθεί σε μαθητές και καθηγητές για τη νέα σχολική χρονιά, καθώς...
07 Σεπτεμβρίου, 2023 - 18:26
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2023 - 17:59

Ο Μητροπολίτης Ταμασού τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού στο Γυμνάσιο – Λύκειο Ολύμπιον

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ταμασού τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού στο Γυμνάσιο – Λύκειο Ολύμπιον

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαίας τέλεσε σήμερα τον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά στο ιδιωτικό Γυμνάσιο – Λύκειο “Ολύμπιο” στο Παλαιομέτοχο.

Τον Πανιερώτατο πλαισίωναν ο Πρωτοπρεσβύτερος Αγησίλαος Φιλή και ο Αρχιδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλης.

Ο Μητροπολίτης Ταμασού είχε την ευκαιρία να ευχηθεί σε μαθητές και καθηγητές για τη νέα σχολική χρονιά, καθώς επίσης να απευθύνει πατρικούς λόγους στους μαθητές. Ευχαρίστησε τη Διεύθυνση του Σχολείου για την πρόσκληση και τους διαβεβαίωσε πως η Μητρόπολη Ταμασού στέκεται δίπλα στους διδάσκοντες και διδασκομένους συνεπικουρώντας στο έργο της παιδείας του τόπου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων