02/07/2024 02/07/2024 Το εσπέρας της Δευτέρας, 1 Ιουλίου 2024, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας τέλεσε αγιασμό στην τελετή ανάληψης των καθηκόντων της επανεκλεγούς Δημάρχου Λακατάμιας, Τσερίου και Συνοικισμού Ανθούπολης, Δρος Φωτούλας Χατζήπαπα. Ο Πανιερώτατος ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία με τις ευλογίες της τοπικής Εκκλησίας με τη διαβεβαίωση πως η Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής...
02 Ιουλίου, 2024 - 8:28
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2024 - 8:33

Ο Μητροπολίτης Ταμασού στην τελετή ανάληψης καθηκόντων του Δήμου Λακατάμιας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ταμασού στην τελετή ανάληψης καθηκόντων του Δήμου Λακατάμιας

Το εσπέρας της Δευτέρας, 1 Ιουλίου 2024, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας τέλεσε αγιασμό στην τελετή ανάληψης των καθηκόντων της επανεκλεγούς Δημάρχου Λακατάμιας, Τσερίου και Συνοικισμού Ανθούπολης, Δρος Φωτούλας Χατζήπαπα.

Ο Πανιερώτατος ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία με τις ευλογίες της τοπικής Εκκλησίας με τη διαβεβαίωση πως η Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής θα σταθεί αρωγός στο έργο τους, για το καλό του τόπου και των πολιτών.

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι είναι:

Λακατάμιας: κ. Άλκις Αλκιβιάδης

Τσερίου: κ. Μιχάλης Ξυψιτής

Συν. Ανθούπολης: κα Φρόσω Αρμοστή

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων