05/09/2023 06/09/2023 Συνάντηση με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα είχε την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023, ο Πρύτανης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητής Πέτρος Πασιαρδής. Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν οι προοπτικές συνεγασίας του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου και της Ιεράς Μητροπόλεως σε θέματα εκπαίδευσης, επιστημών και πολιτισμού. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης κ. Ησαΐας συνοδευόταν από τον...
05 Σεπτεμβρίου, 2023 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2023 - 1:36

Συνάντηση Μητροπολίτη Ταμασού με τον Πρύτανη του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Ταμασού με τον Πρύτανη του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου

Συνάντηση με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα είχε την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023, ο Πρύτανης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητής Πέτρος Πασιαρδής.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν οι προοπτικές συνεγασίας του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου και της Ιεράς Μητροπόλεως σε θέματα εκπαίδευσης, επιστημών και πολιτισμού.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης κ. Ησαΐας συνοδευόταν από τον Πρωτοπρεσβύτερο Βασίλειο Θερμό, αναπληρωτή καθηγητή στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών, και τον Αρχιδιάκονο Ραφαήλ Μισιαούλη. Στη συνάντηση παρέστησε και ο Διευθυντής Διοίκησης και Οικονομικών του Πανεπιστημίου, κ. Χριστόφορος Χριστοδουλίδης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων