03/09/2024 03/09/2024 Παρακολουθήστε στιγμές από τα Θυρανοίξια του νεόδμητου μεγαλοπρεπούς Ιερού Ναού της Παναγίας Σουμελά, που βρίσκεται μεταξύ των χωριών Αλεθρικού και Κιβισιλίου της επαρχίας Λάρνακας, που πραγματοποιήθηκαν στις 27 Αυγούστου 2024. Την Ακολουθία του Αγιασμού των Θυρανοιξίων του Ιερού Ναού τέλεσε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας, ο οποίος στη συνέχεια χοροστάτησε στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό.  Διαβάστε επίσης:  Θυρανοίξια...
03 Σεπτεμβρίου, 2024 - 12:50
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2024 - 12:52

Τα Θυρανοίξια του Ιερού Ναού Παναγίας Σουμελά Αλεθρικού (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Τα Θυρανοίξια του Ιερού Ναού Παναγίας Σουμελά Αλεθρικού (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε στιγμές από τα Θυρανοίξια του νεόδμητου μεγαλοπρεπούς Ιερού Ναού της Παναγίας Σουμελά, που βρίσκεται μεταξύ των χωριών Αλεθρικού και Κιβισιλίου της επαρχίας Λάρνακας, που πραγματοποιήθηκαν στις 27 Αυγούστου 2024.

Την Ακολουθία του Αγιασμού των Θυρανοιξίων του Ιερού Ναού τέλεσε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας, ο οποίος στη συνέχεια χοροστάτησε στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό.

Διαβάστε επίσης: 

Θυρανοίξια του Ιερού Ναού Παναγίας Σουμελά Αλεθρικού

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων