09/06/2024 11/06/2024 Έκκληση προς όλους να ψηφίσουν υπεύθυνα για το καλό του τόπου, απηύθυνε κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Γεώργιος. Μιλώντας πριν από την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος για τις Ευρωεκλογές στη Λευκωσία, πρόσθεσε ότι «για να μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις και να κρίνουμε και να ζητούμε βελτίωση είτε...
09 Ιουνίου, 2024 - 16:16
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2024 - 17:58

Έκκληση Aρχιεπισκόπου Κύπρου για «υπεύθυνη ψήφο» για το καλό του τόπου

Διαδώστε:
Έκκληση Aρχιεπισκόπου Κύπρου για «υπεύθυνη ψήφο» για το καλό του τόπου

Έκκληση προς όλους να ψηφίσουν υπεύθυνα για το καλό του τόπου, απηύθυνε κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Γεώργιος.

Μιλώντας πριν από την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος για τις Ευρωεκλογές στη Λευκωσία, πρόσθεσε ότι «για να μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις και να κρίνουμε και να ζητούμε βελτίωση είτε σε νομικό είτε σε ευρύτερο επίπεδο πρέπει υπεύθυνα με την ψήφο μας να στέλνουμε τους καταλληλότερους ανθρώπους στις συγκεκριμένες θέσεις».

Όπως είπε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου «αν αφήσουμε άλλους να αποφασίσουν για μας, δεν θα έχουμε αυτό το δικαίωμα».

Αναφέρθηκε και στους αγώνες του κυπριακού λαού για να αποκτήσει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

«Ακόμα να θυμηθώ πόσους αγώνες έχουμε κάνει ως λαός, πόσοι ποταμοί αίματος χύθηκαν για να αποκτήσουμε το δικαίωμα να εκλέγουμε εμείς οι ίδιοι τους αντιπροσώπους μας», συμπλήρωσε.
Ανέφερε, τέλος, ότι «πρέπει να στείλουμε τους καταλληλότερους ανθρώπους σε κάθε θέση και καλώ όλους υπεύθυνα όλους να ψηφίσουν για το καλό του τόπου σε κάθε θέση για την οποία σήμερα ερχόμαστε να ψηφίσουμε».

 

(Πηγή: ΚΥΠΕ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων