06/06/2021 06/06/2021 Στη γενέτειρά του, Τάλα της Πάφου, βρέθηκε την Κυριακή τού Τυφλού, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος, όπου και τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο του αειμνήστου πατρός του, λίγο πριν το τέλος τής αναστάσιμης Θείας Λειτουργίας, στον ιερό ναό τής του Χριστού Γεννήσεως, του οποίου υπήρξε και κτίτωρ. Ο Μακαριώτατος, μετά την τέλεση τού μνημοσύνου, είχε...
06 Ιουνίου, 2021 - 14:18
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2021 - 16:23

Ο Αρχιεπίσκοπος στο μνημόσυνο του αειμνήστου πατρός του

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος στο μνημόσυνο του αειμνήστου πατρός του

Στη γενέτειρά του, Τάλα της Πάφου, βρέθηκε την Κυριακή τού Τυφλού, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος, όπου και τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο του αειμνήστου πατρός του, λίγο πριν το τέλος τής αναστάσιμης Θείας Λειτουργίας, στον ιερό ναό τής του Χριστού Γεννήσεως, του οποίου υπήρξε και κτίτωρ.

Ο Μακαριώτατος, μετά την τέλεση τού μνημοσύνου, είχε τη δυνατότητα να συναναστραφεί με τις τοπικές αρχές τής κοινότητας, τους φίλους και συγγενείς του, οι οποίοι του εξέφρασαν την ένθερμη αγάπη τους με την ευκαιρία τής επανάκαμψής του από την Αμερική, καθώς και τα συγχαρητήριά τους για την ολοκλήρωση τού νέου Καθεδρικού Ναού στη Λευκωσία.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων