10/06/2022 10/06/2022 Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος ως εκπρόσωπος της Εκκλησίας Κύπρου στον εορτασμό των σεπτών ονομαστηρίων του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, επί τη μνήμη των Αγίων Αποστόλων Βαρνάβα και Βαρθολομαίου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Παναγιώτατατο, όπου θα μεταφέρει τις ευχές και...
10 Ιουνίου, 2022 - 10:09
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2022 - 10:18

Ευχές στον Οικουμενικό Πατριάρχη από την Εκκλησία της Κύπρου

Διαδώστε:
Ευχές στον Οικουμενικό Πατριάρχη από την Εκκλησία της Κύπρου

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος ως εκπρόσωπος της Εκκλησίας Κύπρου στον εορτασμό των σεπτών ονομαστηρίων του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, επί τη μνήμη των Αγίων Αποστόλων Βαρνάβα και Βαρθολομαίου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Παναγιώτατατο, όπου θα μεταφέρει τις ευχές και προσρήσεις της Αγιωτάτης Εκκλησίας Κύπρου και του προκαθημένου Αυτής Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου.

Τον Πανιερώτατο συνοδεύει ο Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Ανδρέας Φλοκκάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων