25/10/2019 25/10/2019 Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Νάπας με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 6 μμ, θα πραγματοποιηθεί υποδοχή των ιερών λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου. Τα ιερά λείψανα θα προσκομίσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Φιλόθεος. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει πανηγυρικός εσπερινός προϊσταμένου του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου Φιλοθέου. Μετά το...
25 Οκτωβρίου, 2019 - 21:46
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2019 - 21:39

Η Αγία Νάπα υποδέχεται ιερά λείψανα του Αγίου Νεκταρίου

Διαδώστε:
Η Αγία Νάπα υποδέχεται ιερά λείψανα του Αγίου Νεκταρίου

Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Νάπας με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 6 μμ, θα πραγματοποιηθεί υποδοχή των ιερών λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου. Τα ιερά λείψανα θα προσκομίσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Φιλόθεος.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει πανηγυρικός εσπερινός προϊσταμένου του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου Φιλοθέου.

Μετά το πέρας του εσπερινού, θα προσφερθεί κέρασμα στο αρχονταρίκι του Ναού.

Τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου το πρωί θα τελεσθεί πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βόστρων κ. Τιμοθέου εξάρχου του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στην Κύπρο. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα ψαλεί η πανηγυρική Δοξολογία για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων