16/07/2024 16/07/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Κιτίου διοργανώνει ομιλία με θέμα: «Η ταπείνωση, το θεμέλιο της πνευματικής ζωής». Ομιλητής θα είναι ο πολιός γέροντας Γρηγόριος του Κουτλουμουσιανού κελλίου Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Αγίου Όρους. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουλίου ημέρα Κυριακή στην μεγάλη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αγίου Γεωργίου Κοντού στις 7:30μ.μ. Ο ιερομόναχος Γρηγόριος Αγιορείτης...
16 Ιουλίου, 2024 - 12:19
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2024 - 12:35

Ομιλία στην Ιερά Μητρόπολη Κιτίου με θέμα: «Η ταπείνωση, το θεμέλιο της πνευματικής ζωής»

Διαδώστε:
Ομιλία στην Ιερά Μητρόπολη Κιτίου με θέμα: «Η ταπείνωση, το θεμέλιο της πνευματικής ζωής»

Η Ιερά Μητρόπολη Κιτίου διοργανώνει ομιλία με θέμα: «Η ταπείνωση, το θεμέλιο της πνευματικής ζωής». Ομιλητής θα είναι ο πολιός γέροντας Γρηγόριος του Κουτλουμουσιανού κελλίου Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Αγίου Όρους.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουλίου ημέρα Κυριακή στην μεγάλη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αγίου Γεωργίου Κοντού στις 7:30μ.μ.

Ο ιερομόναχος Γρηγόριος Αγιορείτης γνωστός από τα πολλά ψυχοφελή βιβλία που έχει γράψει είναι ένας λόγιος πνευματικός άνθρωπος των ημερών μας που ζει εδώ και πολλά χρόνια στο Περιβόλι της Παναγίας. Τα πολλά συγγράμματα του είναι αποτέλεσμα της βαθιάς θεολογικής του κατάρτισης αλλά και της πλούσιας πνευματικής του εμπειρίας. Έζησε και μαθήτευσε κοντά στον Άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη και μέχρι σήμερα το κελλί στο οποίο ζει με τη μικρή συνοδεία του είναι δίπλα από την Παναγούδα.

“Η επίσκεψη του Γέροντα Γρηγορίου στην Ιερά Μητρόπολη Κιτίου για δεύτερη φορά, αποσκοπεί στην πνευματική οικοδομή του ποιμνίου της μητροπολιτικής μας περιφέρειας”, αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κιτίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων