25/07/2024 25/07/2024 Στις 24 Ιουλίου, ημέρα Τετάρτη, πραγματοποιήθηκε η μεγάλη επετειακή εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Ιερά Μητρόπολη Κιτίου, ο Δήμος Λάρνακας και η Ένωση Εκτοπισμένων Κοινοτήτων Αμμοχώστου. Η μουσική αυτή εκδήλωση ήταν ένα αφιέρωμα μνήμης και διαμαρτυρίας για την συνεχιζόμενη Τουρκική Εισβολή η οποία συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια. Την εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του ο Πανιερώτατος...
25 Ιουλίου, 2024 - 18:22
Τελευταία ενημέρωση: 25/07/2024 - 18:23

Συναυλία “Κύπρος Μνήμες 50 Χρόνων 1974-2024” στη Μητρόπολη Κιτίου (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Συναυλία “Κύπρος Μνήμες 50 Χρόνων 1974-2024” στη Μητρόπολη Κιτίου (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Στις 24 Ιουλίου, ημέρα Τετάρτη, πραγματοποιήθηκε η μεγάλη επετειακή εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Ιερά Μητρόπολη Κιτίου, ο Δήμος Λάρνακας και η Ένωση Εκτοπισμένων Κοινοτήτων Αμμοχώστου.

Η μουσική αυτή εκδήλωση ήταν ένα αφιέρωμα μνήμης και διαμαρτυρίας για την συνεχιζόμενη Τουρκική Εισβολή η οποία συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια.

Την εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος. Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Δημάρχου Λάρνακας, κ. Ανδρέα Βύρα.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος καταξιωμένοι Ελλαδίτες και Κύπριοι μουσικοί καλλιτέχνες, μουσικά σύνολα από την Κύπρο και την Ελλάδα οι οποίοι, μέσα από τα τραγούδια τους, ξύπνησαν τις μνήμες των ημερών του 1974.

Την ευθύνη διοργάνωσης της εκδήλωσης είχαν οι Πολιτιστικές υπηρεσίες του Δήμου Λάρνακας.

Η προσέλευση του κόσμου υπήρξε αθρόα.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων