15/07/2024 15/07/2024 Εσπερινός και Θεία Λειτουργία θα τελεστούν στο εξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας εντός της νεκρής ζώνης στην κατεχόμενη Δερύνεια, αύριο Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Ιουλίου. Σε ανακοίνωση του Δημοτικού Διαμερίσματος Δερύνειας αναφέρεται ότι «έχει εξασφαλίσει και φέτος άδεια από την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών για λειτουργία του ξωκλησιού της Αγίας Μαρίνας που βρίσκεται...
15 Ιουλίου, 2024 - 11:48
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2024 - 12:05

Η μνήμη της Αγίας Μαρίνας θα εορταστεί στη νεκρή ζώνη στην κατεχόμενη Δερύνειας

Διαδώστε:
Η μνήμη της Αγίας Μαρίνας θα εορταστεί στη νεκρή ζώνη στην κατεχόμενη Δερύνειας

Εσπερινός και Θεία Λειτουργία θα τελεστούν στο εξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας εντός της νεκρής ζώνης στην κατεχόμενη Δερύνεια, αύριο Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Ιουλίου.

Σε ανακοίνωση του Δημοτικού Διαμερίσματος Δερύνειας αναφέρεται ότι «έχει εξασφαλίσει και φέτος άδεια από την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών για λειτουργία του ξωκλησιού της Αγίας Μαρίνας που βρίσκεται εντός της νεκρής ζώνης, δίπλα από την κατεχόμενη παραλία της Δερύνειας».

Συγκεκριμένα ο εσπερινός θα τελεστεί στις 6.30 το απόγευμα της Τρίτης 16 Ιουλίου ενώ η Θεία Λειτουργία θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 το πρωί της Τετάρτης 17 Ιουλίου.

Προστίθεται ότι «την Τετάρτη η μετάβαση προς το βυζαντινό ξωκλήσι θα συνεχιστεί μέχρι τις 11:30 το πρωί και θα γίνεται με ιδιωτικά αυτοκίνητα».

Οι επισκέπτες «καλούνται να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της ειρηνευτικής δύναμης των Ηνωμένων Εθνών για αποφυγή τυχόν ταλαιπωρίας, καθώς και με τις σημάνσεις για την ομαλή όδευση προς την Αγία Μαρίνα», αναφέρεται.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων