19/10/2022 19/10/2022 Στο πλευρό του Προκαθήμενου της Εκκλησίας της Κύπρου, Αρχιεπισκόπου Χρυσόστομου που διάγει δύσκολες ώρες με την υγεία του βρέθηκαν την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος και ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλα. Οι δύο επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου στο διαμέρισμα του στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο, όπου λαμβάνει συνεχή ιατρική φροντίδα και ενημερώθηκαν...
19 Οκτωβρίου, 2022 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2022 - 19:39

Κύπριος Υπουργός Υγείας για Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο: «Χάρηκε για την επίσκεψη μου, μου χαμογέλασε»

Διαδώστε:
Κύπριος Υπουργός Υγείας για Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο: «Χάρηκε για την επίσκεψη μου, μου χαμογέλασε»

Στο πλευρό του Προκαθήμενου της Εκκλησίας της Κύπρου, Αρχιεπισκόπου Χρυσόστομου που διάγει δύσκολες ώρες με την υγεία του βρέθηκαν την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος και ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλα.

Οι δύο επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου στο διαμέρισμα του στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο, όπου λαμβάνει συνεχή ιατρική φροντίδα και ενημερώθηκαν για την κατάσταση της υγείας του.  Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων ταξίδεψε εκτάκτως στην Κύπρο για να επισκεφτεί τον Αρχιεπίσκοπο και αμέσως αναχώρησε για το Ισραήλ.

Σε δηλώσεις μετά την επίσκεψη, ο Υπουργός Υγείας ανέφερε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου μετά την επιδείνωση της υγείας του, αφού και χθες βρέθηκε στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο, συνοδευόμενος από τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη.

“Χάρηκε για την επίσκεψη μου, μου χαμογέλασε, νιώθει καλά κάθε φορά που τον επισκέπτομαι και εύχομαι ο Θεός να του δίνει δύναμη για να ανταπεξέλθει οποιαδήποτε προβλήματα έχει.”

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου, ο Υπουργός Υγείας παρέπεμψε στους θεράποντες ιατρούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων