25/08/2021 25/08/2021 Σε εκκλησιασμό την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 τα μέλη των Εκκλησιαστικών Επιτροπών, τους Δημάρχους και Κοινοτάρχες των κατεχομένων ενοριών και κοινοτήτων της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας στον ιερό Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα, στην Αρχιεπισκοπή, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος. Κατά τη διάρκεια της θείας Λειτουργίας θα τελεστούν δέηση υπέρ υγείας των εκτοπισμένων και μνημόσυνα των προαπελθόντων...
25 Αυγούστου, 2021 - 14:57
Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2021 - 14:34

ΚΥΠΡΟΣ: Ζ’ Σύναξη των Εκκλησιαστικών Επιτροπών της κατεχόμενης Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας

Διαδώστε:
ΚΥΠΡΟΣ: Ζ’ Σύναξη των Εκκλησιαστικών Επιτροπών της κατεχόμενης Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας

Σε εκκλησιασμό την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 τα μέλη των Εκκλησιαστικών Επιτροπών, τους Δημάρχους και Κοινοτάρχες των κατεχομένων ενοριών και κοινοτήτων της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας στον ιερό Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα, στην Αρχιεπισκοπή, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος.

Κατά τη διάρκεια της θείας Λειτουργίας θα τελεστούν δέηση υπέρ υγείας των εκτοπισμένων και μνημόσυνα των προαπελθόντων κληρικών και λαϊκών στελεχών των κατεχομένων ενοριών και κοινοτήτων. Της θείας Λειτουργίας θα προστεί ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος.

Μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος θα δεξιωθεί τους προσκεκλημένους Εκκλησιαστικούς Επιτρόπους, Δημάρχους και Κοινοτάρχες στο παρακείμενο κτίριο της Θεολογικής Σχολής Εκκλησίας Κύπρου, όπου θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για το έργο των Εκκλησιαστικών Επιτροπών και ξενάγηση στους χώρους της Θεολογικής Σχολής.

Κατά τη διάρκεια της συνάξεως, θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα του Πρωτοκόλλου του Υπουργείου Υγείας, για την παρατεταμένη πανδημία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο: 99523453.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων