04/04/2024 04/04/2024 Η Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου και το Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Κύπρου, προσκαλούν στην Επαρχιακή Ημερίδα Λάρνακας με θέμα: «Τοπικοί Άγιοι της Καρπασίας» στο πλαίσιο του Προγράμματος των Μαθητικών Περιηγήσεων στα Θρησκευτικά και Πολιτιστικά Μονοπάτια της Κύπρου. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024,...
04 Απριλίου, 2024 - 17:54
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2024 - 17:48

Μαθητικές Περιηγήσεις στα Θρησκευτικά και Πολιτιστικά Μονοπάτια της Κύπρου: Ημερίδα Επαρχίας Λάρνακας

Διαδώστε:
Μαθητικές Περιηγήσεις στα Θρησκευτικά και Πολιτιστικά Μονοπάτια της Κύπρου: Ημερίδα Επαρχίας Λάρνακας

Η Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου και το Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Κύπρου, προσκαλούν στην Επαρχιακή Ημερίδα Λάρνακας με θέμα: «Τοπικοί Άγιοι της Καρπασίας» στο πλαίσιο του Προγράμματος των Μαθητικών Περιηγήσεων στα Θρησκευτικά και Πολιτιστικά Μονοπάτια της Κύπρου.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024, στις 11:00 π.μ., στην αίθουσα Εκδηλώσεων Λυκείου Αραδίππου. Ώρα προσέλευσης έως 10:50 π.μ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων