08/07/2024 08/07/2024 O Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου κ.κ. Γεώργιος επισκέφθηκε και χοροστάτησε στην ακολουθία του εσπερινού, μετ’ αρτοκλασίας, επί τη μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής στο Ιερό Αγίασμα της Αγίας Κυριακής στην περιοχή του Κιρέτσμπουρνου, το οποίο βρίσκεται στην Ιερά Μητρόπολη Δέρκων μεταξύ των Κοινοτήτων Θεραπείων και Βαθυρρύακος. Τον προκαθήμενο της Κυπριακής Εκκλησίας καλωσόρισε...
08 Ιουλίου, 2024 - 13:30
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2024 - 13:44

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος στο Αγίασμα της Αγίας Κυριακής Κιρέτσμπουρνου

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος στο Αγίασμα της Αγίας Κυριακής Κιρέτσμπουρνου

O Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου κ.κ. Γεώργιος επισκέφθηκε και χοροστάτησε στην ακολουθία του εσπερινού, μετ’ αρτοκλασίας, επί τη μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής στο Ιερό Αγίασμα της Αγίας Κυριακής στην περιοχή του Κιρέτσμπουρνου, το οποίο βρίσκεται στην Ιερά Μητρόπολη Δέρκων μεταξύ των Κοινοτήτων Θεραπείων και Βαθυρρύακος.

Τον προκαθήμενο της Κυπριακής Εκκλησίας καλωσόρισε ο Σεβ. Ποιμενάρχης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος και στην συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στον αύλειο χώρο του Ιερού Αγιάσματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στο Φανάρι

Συνάντηση Οικουμενικού Πατριάρχη με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής Βαλουκλή

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων