06/06/2024 06/06/2024 Αρχιερατικό Συλλείτουργο προϊσταμένου του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Γεωργίου θα τελεστεί την Τρίτη, 11 Ιουνίου, επ’ ευκαιρία της εορτής του Αποστόλου Βαρνάβα, ιδρυτού και προστάτου της Εκκλησίας της Κύπρου, στον πανηγυρίζοντα Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στην εντός των τειχών Λευκωσία. Θα συλλειτουργήσουν ο εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχη Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας, Μέλη της Ιεράς...
06 Ιουνίου, 2024 - 13:26
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2024 - 12:47

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στην εορτή του Αποστόλου Βαρνάβα στη Λευκωσία

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στην εορτή του Αποστόλου Βαρνάβα στη Λευκωσία

Αρχιερατικό Συλλείτουργο προϊσταμένου του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Γεωργίου θα τελεστεί την Τρίτη, 11 Ιουνίου, επ’ ευκαιρία της εορτής του Αποστόλου Βαρνάβα, ιδρυτού και προστάτου της Εκκλησίας της Κύπρου, στον πανηγυρίζοντα Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στην εντός των τειχών Λευκωσία.

Θα συλλειτουργήσουν ο εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχη Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας, Μέλη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου και λοιποί ιεράρχες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων