16/09/2024 16/09/2024 Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Γεώργιο στο γραφείο του στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου είχε το πρωί της Δευτέρας, 16 Σεπτεμβρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πτολεμαΐδος κ. Παντελεήμων, Αρχιγραμματεύς της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κύπρο, προκειμένου να προστεί της πανηγύρεως του Αγίου Ηρακλειδίου, κατόπιν προσκλήσεως του Πανιερωτάτου...
16 Σεπτεμβρίου, 2024 - 12:36
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2024 - 12:35

Ο Μητροπολίτης Πτολεμαΐδος Παντελεήμων στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Πτολεμαΐδος Παντελεήμων στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Γεώργιο στο γραφείο του στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου είχε το πρωί της Δευτέρας, 16 Σεπτεμβρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πτολεμαΐδος κ. Παντελεήμων, Αρχιγραμματεύς της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κύπρο, προκειμένου να προστεί της πανηγύρεως του Αγίου Ηρακλειδίου, κατόπιν προσκλήσεως του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου.

Ο Σεβασμιώτατος μετέφερε την αγάπη και τις εγκάρδιες ευχαριστίες του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου κ.κ. Θεοδώρου Β’ προς την Κυπριακή Εκκλησία, για την αδιάλειπτη συναρωγή τους στο έργο της ιεραποστολής.

Στη συνέχεια, ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ξεναγήθηκε στο προσωπικό διαμέρισμα του αειμνήστου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του Γ’, που βρίσκεται στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων