15/02/2022 15/02/2022 Συνήλθε σήμερα κατά την πρώτη του έτους τακτική συνεδρία της, υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου. Σύμφωνα με το ανακοινωθέν: 1) Ενημερώθηκε από τους επί κεφαλής εις τους Διορθοδόξους, Διαχριστιανικούς και Διαθρησκειακούς διαλόγους Αρχιερείς, για τη συμμετοχή τους στους ως άνω διαλόγους. Έγινε συζήτηση και ελήφθησαν...
15 Φεβρουαρίου, 2022 - 15:21
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2022 - 16:40

Πρώτη Συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου για το 2022

Διαδώστε:
Πρώτη Συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου για το 2022

Συνήλθε σήμερα κατά την πρώτη του έτους τακτική συνεδρία της, υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν:

1) Ενημερώθηκε από τους επί κεφαλής εις τους Διορθοδόξους, Διαχριστιανικούς και Διαθρησκειακούς διαλόγους Αρχιερείς, για τη συμμετοχή τους στους ως άνω διαλόγους. Έγινε συζήτηση και ελήφθησαν σχετικές αποφάσεις.

2) Αποφάσισε κατ’ οικονομία, λόγω της πανδημίας, την κατ’ εξαίρεση τέλεση του μυστηρίου του γάμου κατά την περίοδο των Νηστειών των Χριστουγέννων μέχρι την 12ην Δεκεμβρίου 2022.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων