06/06/2024 06/06/2024 Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο και σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου οργανώνουμε εκδήλωση με τον τίτλο «Θαυμάζω τες γυναίκες μας και στ’ όνομά τους μνέω». Στόχος είναι να τιμήσουμε 30 γυναίκες μητέρες και συζύγους αγνοουμένων του Συνοικισμού μας Στρόβολος 3. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί...
06 Ιουνίου, 2024 - 15:32
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2024 - 14:47

Χριστιανικός Σύνδεσμος Γυναικών Ιερού Ναού Αποστόλου Ανδρέα Στροβόλου: Εκδήλωση «Θαυμάζω τες γυναίκες μας και στ’ όνομά τους μνέω»

Διαδώστε:
Χριστιανικός Σύνδεσμος Γυναικών Ιερού Ναού Αποστόλου Ανδρέα Στροβόλου: Εκδήλωση «Θαυμάζω τες γυναίκες μας και στ’ όνομά τους μνέω»

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο και σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου οργανώνουμε εκδήλωση με τον τίτλο «Θαυμάζω τες γυναίκες μας και στ’ όνομά τους μνέω».

Στόχος είναι να τιμήσουμε 30 γυναίκες μητέρες και συζύγους αγνοουμένων του Συνοικισμού μας Στρόβολος 3.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024, στις 5.00 μ.μ., στην αίθουσα του Ιερού Ναού του Αποστόλου Ανδρέα Στροβόλου (Φάλκον).

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων