17/07/2024 17/07/2024 Με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης, το απόγευμα της Τρίτης, 16 Ιουλίου 2024, τελέστηκε ο εόρτιος Εσπερινός στον φερώνυμο ιερό ναό στον Συνοικισμό Δάσους Άχνας. Παρέστη ευάριθμο εκκλησίασμα μεταξύ των οποίων ο βουλευτής Αμμοχώστου Χρήστος Σενέκκης και ο αντιδήμαρχος Άχνας Νίκος Βάσιλας. Μετά το πέρας του Εσπερινού και της λιτανείας ακολούθησαν τα...
17 Ιουλίου, 2024 - 9:54
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2024 - 9:32

Εορτή Αγίας Μαρίνας στην ημικατεχόμενη Άχνα

Διαδώστε:
Εορτή Αγίας Μαρίνας στην ημικατεχόμενη Άχνα

Με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης, το απόγευμα της Τρίτης, 16 Ιουλίου 2024, τελέστηκε ο εόρτιος Εσπερινός στον φερώνυμο ιερό ναό στον Συνοικισμό Δάσους Άχνας.

Παρέστη ευάριθμο εκκλησίασμα μεταξύ των οποίων ο βουλευτής Αμμοχώστου Χρήστος Σενέκκης και ο αντιδήμαρχος Άχνας Νίκος Βάσιλας.

Μετά το πέρας του Εσπερινού και της λιτανείας ακολούθησαν τα εγκαίνια φωτογραφικής Έκθεσης με θέμα “Άχνα Μνήμες προσφυγιάς 50 χρόνια 1974”, την οποία ετοίμασαν οι κυρίες του Χριστιανικού Συνδέσμου στην παρακείμενη αίθουσα πλησίον του ιερού ναού. Στη συνέχεια έλαβε χώρα επετειακή εκδήλωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων