06/09/2023 06/09/2023 Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ Φρενάρους της επαρχίας Αμμοχώστου, χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, ανήμερα της εορτής του εν Χώναις Θαύματος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας κ. Βασίλειος, πλαισιούμενος από τους πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη Αυγουστίνο Κκαρά, κληρικούς της Μητροπόλεως και της ενορίας. Τη διακονία του λόγου ανέλαβε...
06 Σεπτεμβρίου, 2023 - 19:46
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2023 - 18:50

Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Φρέναρος Αμμοχώστου

Διαδώστε:
Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Φρέναρος Αμμοχώστου

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ Φρενάρους της επαρχίας Αμμοχώστου, χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, ανήμερα της εορτής του εν Χώναις Θαύματος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας κ. Βασίλειος, πλαισιούμενος από τους πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη Αυγουστίνο Κκαρά, κληρικούς της Μητροπόλεως και της ενορίας.

Τη διακονία του λόγου ανέλαβε ο Παν/τος Πρωτοσύγκελλος ο οποίος εστίασε την προσοχή του στην ακατάληπτη παρουσία του Αρχαγγέλου στη ζωή των πιστών.

Πριν την απόλυση τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο της αείμνηστης Μαίρης Λιοτατή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλήθος πιστών στην εορτή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Φρέναρος

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων