12/04/2022 12/04/2022 Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειο, πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας, 11 Απριλίου, ο Επιτελάρχης της 7ης Μ/Κ Ταξιαρχίας Πεζικού, Συνταγματάρχης (ΤΘ) Μιχαήλ Μιχαήλ συνοδευόμενος από τον Ανχη Π/Ζ Χαράλαμπο Κούρρη. Ο Πανιερώτατος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τα στελέχη της τοπικής Ταξιαρχίας θέματα κοινών δράσεων, ενώ πρόσφερε ως αναμνηστικό δώρο το...
12 Απριλίου, 2022 - 10:46
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2022 - 10:13

Στον Μητροπολίτη Κωνσταντίας ο Επιτελάρχης της 7ης Μ/Κ Ταξιαρχίας Πεζικού

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Κωνσταντίας ο Επιτελάρχης της 7ης Μ/Κ Ταξιαρχίας Πεζικού

Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειο, πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας, 11 Απριλίου, ο Επιτελάρχης της 7ης Μ/Κ Ταξιαρχίας Πεζικού, Συνταγματάρχης (ΤΘ) Μιχαήλ Μιχαήλ συνοδευόμενος από τον Ανχη Π/Ζ Χαράλαμπο Κούρρη.

Ο Πανιερώτατος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τα στελέχη της τοπικής Ταξιαρχίας θέματα κοινών δράσεων, ενώ πρόσφερε ως αναμνηστικό δώρο το βιβλίο «Κύπρος Άνωθεν», έκδοση της Πολιτιστικής Ακαδημίας της Ιεράς Μητροπόλεως ‘‘Άγιος Επιφάνιος’’.

Φωτογραφίες: Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων