03/04/2023 03/04/2023 Στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου του προσφυγικού οικισμού Αγίου Γεωργίου της κοινότητας Αχερίτου-Βρυσούλλων, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία και κήρυξε το θείο λόγο κατά την Ε’ Κυριακή των Νηστειών, 2 Απριλίου 2023, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος. Στην ομιλία του ο Πανιερώτατος με αφορμή την Ευαγγελική Περικοπή της Κυριακής και την πορεία...
03 Απριλίου, 2023 - 21:55
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2023 - 22:02

Τελευταία Κυριακή της Μεγάλης Σαρακοστής στον Προσφυγικό Συνοικισμό Βρυσούλλων (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Τελευταία Κυριακή της Μεγάλης Σαρακοστής στον Προσφυγικό Συνοικισμό Βρυσούλλων (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου του προσφυγικού οικισμού Αγίου Γεωργίου της κοινότητας Αχερίτου-Βρυσούλλων, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία και κήρυξε το θείο λόγο κατά την Ε’ Κυριακή των Νηστειών, 2 Απριλίου 2023, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος.

Στην ομιλία του ο Πανιερώτατος με αφορμή την Ευαγγελική Περικοπή της Κυριακής και την πορεία του Ιησού Χριστού προς τα Ιεροσόλυμα, τη σύλληψη του, τη Σταύρωση και την Ανάσταση, τόνισε πως ο Χριστός ήρθε για να μας διδάξει την αιώνια βασιλεία του.

Δείτε την ομιλία του Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων