22/07/2024 22/07/2024 Ο Γέροντας Ιουστίνος, Καθηγούμενος του Φρέατος του Ιακώβ και Αγίου Φιλουμένου, από την εμπόλεμη περιοχή της Αγίας Γης, θα φιλοξενηθεί και θα μιλήσει την Τρίτη 23 Ιουλίου στις 7:30μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο της Μητροπόλεως Λεμεσού στον προαύλιο χώρο του Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως ο Γέροντας Ιουστίνος θα...
22 Ιουλίου, 2024 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2024 - 15:29

Ο Γέροντας Ιουστίνος ομιλητής στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού

Διαδώστε:
Ο Γέροντας Ιουστίνος ομιλητής στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού

Ο Γέροντας Ιουστίνος, Καθηγούμενος του Φρέατος του Ιακώβ και Αγίου Φιλουμένου, από την εμπόλεμη περιοχή της Αγίας Γης, θα φιλοξενηθεί και θα μιλήσει την Τρίτη 23 Ιουλίου στις 7:30μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο της Μητροπόλεως Λεμεσού στον προαύλιο χώρο του Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως ο Γέροντας Ιουστίνος θα δέχεται προαιρετικές εισφορές για τη στήριξη του έργου της  Μονής που συχνά γίνεται στόχος ακραίων ριζοσπαστικών ομάδων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων