19/10/2024 19/10/2024 Ομιλίες και Ενοριακά Αρχονταρίκια με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο πραγματοποιούνται στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής, σήμερα Σάββατο 19 και αύριο Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων με την επωνυμία «Δημήτρια 2024». Παρακολουθήστε την ομιλία του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανασίου με θέμα: “Όσιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής και συνεχιστής...
19 Οκτωβρίου, 2024 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2024 - 20:58

Ομιλία Μητροπολίτη Λεμεσού στα Δημήτρια με θέμα τον Όσιο Ιωσήφ τον Ησυχαστή (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ομιλία Μητροπολίτη Λεμεσού στα Δημήτρια με θέμα τον Όσιο Ιωσήφ τον Ησυχαστή (ΒΙΝΤΕΟ)

Ομιλίες και Ενοριακά Αρχονταρίκια με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο πραγματοποιούνται στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής, σήμερα Σάββατο 19 και αύριο Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων με την επωνυμία «Δημήτρια 2024».

Παρακολουθήστε την ομιλία του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανασίου με θέμα: “Όσιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής και συνεχιστής της πατερικής και ησυχαστικής παράδοσης του Αγίου Όρους”.

Διαβάστε επίσης: Πρόγραμμα ομιλιών του Μητροπολίτη Λεμεσού στα «Δημήτρια 2024»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων