14/07/2022 14/07/2022 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, ευγενώς προσκληθείς του Δήμου Λιβαδιών, παρέστη στο 6ο χορωδιακό φεστιβάλ του Δήμου, στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής, την Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022. Στο φεστιβάλ έλαβαν μέρος η χορωδία του Δήμου Λιβαδιών υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Νικόλα Θεράποντος, η χορωδία “Ευαγόρας Αμμοχώστου” υπό τη διεύθυνση του...
14 Ιουλίου, 2022 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2022 - 12:02

Ο Μητροπολίτης Ταμασού στο 6ο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Δήμου Λιβαδιών

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ταμασού στο 6ο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Δήμου Λιβαδιών

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, ευγενώς προσκληθείς του Δήμου Λιβαδιών, παρέστη στο 6ο χορωδιακό φεστιβάλ του Δήμου, στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής, την Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022.

Στο φεστιβάλ έλαβαν μέρος η χορωδία του Δήμου Λιβαδιών υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Νικόλα Θεράποντος, η χορωδία “Ευαγόρας Αμμοχώστου” υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Λούκα Ζυμαρά, η χορωδία Ταμασέων Ωδές της Μητροπόλεως Ταμασού, την οποία ο Πανιερώτατος είναι ο εμπνευστής της, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου κ. Μαρίας Χριστοδουλίδου, καθώς και η κοινοτική χορωδία Κόρνου υπό τη διεύθυνση της μαέστρου κ. Δόμνας Μιχαήλ.

Ο Δήμαρχος Λιβαδιών, κ. Μάριος Αρμένης, ευχαρίστησε τις χορωδίες για την παρουσίας τους και την αποδοχή της πρόσκλησης, καθώς ευχαρίστησε και τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού, ο οποίος παρά το βεβαρημένο του πρόγραμμα, αποδέχθηκε την πρόσκληση να τιμήσει το φεστιβάλ του Δήμου με την παρουσία του. Εις ένδειξη ευχαριστίας, ο Δήμαρχος του απέδωσε ένα φιλοτεχνημένο έργο τέχνης, το οποίο κατασκεύασαν μαθητές της ειδικής εκπαίδευσης του Γυμνασίου Λιβαδιών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων