15/04/2023 16/04/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής υποδέχθηκε το Άγιο Φως το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου 15 Απριλίου 2023 στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Ανδρέου εντός του προαύλιου χώρου της Ιεράς Μητροπόλεως στο Επισκοπειό. Το Άγιο Φως, το οποίο μετέφερε σώμα εθελοντών του SupportCy της Τράπεζας Κύπρου με τους ενωμένους Μοτοσικλετιστές Κύπρου United Bikers και το...
15 Απριλίου, 2023 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2023 - 23:56

Η υποδοχή του Αγίου Φωτός στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής

Διαδώστε:
Η υποδοχή του Αγίου Φωτός στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής

Η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής υποδέχθηκε το Άγιο Φως το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου 15 Απριλίου 2023 στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Ανδρέου εντός του προαύλιου χώρου της Ιεράς Μητροπόλεως στο Επισκοπειό.

Το Άγιο Φως, το οποίο μετέφερε σώμα εθελοντών του SupportCy της Τράπεζας Κύπρου με τους ενωμένους Μοτοσικλετιστές Κύπρου United Bikers και το ΕΤΕΑ, υποδέχθηκε εκ μέρους του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη κ. Ησαΐα, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Κοπτίδης, πλαισιωμένος από τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Γκαβρίκοβ, τον Πρωτοπρεσβύτερο Μάριο Ιωαννίδη και τον Αρχιδιάκονο Ραφαήλ Μισιαούλη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων