04/01/2022 04/01/2022 Η Ιερά Μητρόπολη Τριμυθούντος εξέδωσε ανακοίνωση για τον εορτασμό των Θεοφανείων, σύμφωνα με τον οποίο ο επίσημος αγιασμός των υδάτων και η κατάδυση τού Τιμίου Σταυρού στη θάλασσα θα διεξαχθεί στη μαρίνα Ζυγίου, την Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2022. Η Ι. Μητρόπολη καλεί το το χριστεπώνυμο πλήρωμα όπως συμμετάσχει. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση: Σας...
04 Ιανουαρίου, 2022 - 10:05
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2022 - 9:51

 Ανακοίνωση για τον Αγιασμό των υδάτων και την κατάδυση τού Τιμίου Σταυρού στη θάλασσα

Διαδώστε:
 Ανακοίνωση για τον Αγιασμό των υδάτων και την κατάδυση τού Τιμίου Σταυρού στη θάλασσα

Η Ιερά Μητρόπολη Τριμυθούντος εξέδωσε ανακοίνωση για τον εορτασμό των Θεοφανείων, σύμφωνα με τον οποίο ο επίσημος αγιασμός των υδάτων και η κατάδυση τού Τιμίου Σταυρού στη θάλασσα θα διεξαχθεί στη μαρίνα Ζυγίου, την Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2022. Η Ι. Μητρόπολη καλεί το το χριστεπώνυμο πλήρωμα όπως συμμετάσχει.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση:

Σας γνωστοποιούμε ότι και φέτος -εάν βεβαίως το επιτρέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα- θα τελεσθεί εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως Τριμυθούντος ο επίσημος αγιασμός των υδάτων και η κατάδυση τού Τιμίου Σταυρού στη θάλασσα, στη μαρίνα Ζυγίου, την ημέρα της Δεσποτικής εορτής των Θεοφανίων, Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2022.

Μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα Ζυγίου, και ώρα 10:30π.μ., θα ξεκινήσει πομπή, προεξάρχοντος τού Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Τριμυθούντος κ. Βαρνάβα και συνοδεία εκκλησιαστικών, πολιτειακών, πολιτικών, στρατιωτικών, αστυνομικών και κοινοτικών αρχών, η οποία θα καταλήξει στη μαρίνα Ζυγίου για τον αγιασμό των υδάτων.

Με την ευκαιρία των Αγίων Εορτών σας ευχόμαστε κάθε ευλογία καί ενίσχυση από τον Τριαδικό Θεό στην προσωπική καί οικογενειακή σας ζωή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων