28/09/2018 11/10/2018 Ιερά Αγρυπνία αναμένεται να τελεστεί την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο , στη διάρκεια της οποίας θα εκτίθενται τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου προς προσκύνηση και αγιασμό. Η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου ανακοινώνει επίσης ότι εφέτος την 3ην Οκτωβρίου, ημέρα μνήμης του Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος...
28 Σεπτεμβρίου, 2018 - 9:07
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 10:42

Ιερά Αγρυπνία στην Κόρινθο για τον Αγ. Διονύσιο Αρεοπαγίτη

Διαδώστε:
Ιερά Αγρυπνία στην Κόρινθο για τον Αγ. Διονύσιο Αρεοπαγίτη

Ιερά Αγρυπνία αναμένεται να τελεστεί την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο , στη διάρκεια της οποίας θα εκτίθενται τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου προς προσκύνηση και αγιασμό.
Η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου ανακοινώνει επίσης ότι εφέτος την 3ην Οκτωβρίου, ημέρα μνήμης του Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, κατά την οποία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης άγει τα ονομαστήριά του, δεν θα εορτάσει, λόγω της συμμετοχής του στις εργασίες της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία συγκαλείται από 2ας έως και 5ης Οκτωβρίου 2018 στην Αθήνα, καθώς και της συμμετοχής του ως μέλους διά το τρέχον Εκκλησιαστικό έτος στις εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου (Δ.Ι.Σ.).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων