09/01/2019 09/01/2019 Επίσκεψη γνωριμίας, αλληλεγγύης και ποιμαντικού ενδιαφέροντος πραγματοποίησε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ομωνύμου Δήμου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος, κ.κ. Γεώργιος, με ιερείς της Μητροπόλεως του και 50 νέους-στελέχη του Νεανικού Έργου της Ιεράς Μητροπόλεως κατά την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, ώρα 2 το μεσημέρι. Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στον Ιερό Ναό, όπου και...
Ενορίες : Αγίου Δημητρίου Ομωνύμου Δήμου
09 Ιανουαρίου, 2019 - 22:03
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2019 - 22:06

Επίσκεψη Μητροπόλεως Κίτρους εις Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου

Διαδώστε:
Επίσκεψη Μητροπόλεως Κίτρους εις Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου

Επίσκεψη γνωριμίας, αλληλεγγύης και ποιμαντικού ενδιαφέροντος πραγματοποίησε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ομωνύμου Δήμου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος, κ.κ. Γεώργιος, με ιερείς της Μητροπόλεως του και 50 νέους-στελέχη του Νεανικού Έργου της Ιεράς Μητροπόλεως κατά την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, ώρα 2 το μεσημέρι.

Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στον Ιερό Ναό, όπου και ασπάστηκαν το ιερό λείψανο του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτη, είδαν στιγμιότυπα από ενοριακές νεανικές δράσεις στο οπτικοακουστικό αφιέρωμα στον ισόγειο Ιερό Ναό, επισκέφτηκαν τις ανακαινισμένες αίθουσες κατηχήσεων και τέλος στην επίσημη αίθουσα του πνευματικού μας κέντρου απόλαυσαν το επίσημο γεύμα φιλοξενίας.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα που με συνοδεία μουσικών οργάνων τραγούδησαν οι φιλοξενούμενοι και κυρίως συγκίνησαν όλους μας με τα πατριωτικά τραγούδια που ήταν αφιερωμένα στη Μακεδονία μας.

Η ποιμαντική επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ευχαριστίες που απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος στους Ιερείς και Επιτρόπους του Ιερού Ναού και τα Στελέχη του Ενοριακού  Έργου και την προσφορά αναμνηστικών δώρων.

Ευχαριστίες προς τον Σεβασμιώτατο απηύθυνε έκ μέρους της ενορίας ο π. Ματθαίος, ενώ οι επισκέπτες δέχτηκαν και αναμνηστικά δώρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων