19/11/2018 19/11/2018 Τη συνδρομή του Δήμου Ρόδου για την αποκατάσταση του Σταυρού στο καμπαναριό της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας, έχει ζητήσει η εν λόγω ενορία. Όπως γράφει ο ιστότοπος της Ροδιακής, ο σταυρός είχε πάρει επικίνδυνη κλίση το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, και καθαιρέθηκε μετά από παρέμβαση της πυροσβεστικής. Παρόντες στην επιχείρηση ήταν ο Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος, ο Αστυνομικός...
Ενορίες : Αγία Αναστασία Φαρμακολύτρια Ρόδου
19 Νοεμβρίου, 2018 - 11:31

Καθαιρέθηκε ο σταυρός στην Αγ. Αναστασία

Διαδώστε:
Καθαιρέθηκε ο σταυρός στην Αγ. Αναστασία

Τη συνδρομή του Δήμου Ρόδου για την αποκατάσταση του Σταυρού στο καμπαναριό της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας, έχει ζητήσει η εν λόγω ενορία.

Όπως γράφει ο ιστότοπος της Ροδιακής, ο σταυρός είχε πάρει επικίνδυνη κλίση το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, και καθαιρέθηκε μετά από παρέμβαση της πυροσβεστικής. Παρόντες στην επιχείρηση ήταν ο Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος, ο Αστυνομικός Διευθυντής, Μιχάλης Καληωράκης και ο Διοικητής της ΠΥΡ, όπως και ο εντεταλμένος σύμβουλος Δημήτρης Καρατζιάς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων