05/12/2018 05/12/2018 Ο σύλλογος Βορειοηπειρωτών Ηλιούπολης τέλεσε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 στον ιερό ναό Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως μνημόσυνο ενόψει της συμπληρώσεως 40 ημερών από του θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα, στο χωριό Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου. Στο ιερό μνημόσυνο παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου Δήμος Γιάννη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ανδρέας Κούρτης, Χρήστος...
Ενορίες : ιερός ναός Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως
05 Δεκεμβρίου, 2018 - 19:29

Μνημόσυνο στην Ηλιούπολη για τον Κ. Κατσίφα

Διαδώστε:
Μνημόσυνο στην Ηλιούπολη για τον Κ. Κατσίφα

Ο σύλλογος Βορειοηπειρωτών Ηλιούπολης τέλεσε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 στον ιερό ναό Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως μνημόσυνο ενόψει της συμπληρώσεως 40 ημερών από του θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα, στο χωριό Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου.

Στο ιερό μνημόσυνο παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου Δήμος Γιάννη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ανδρέας Κούρτης, Χρήστος Καλαρύτης και Ιωάννης Πούλος, ο συμπαραστάτης του Δημότη Γαβριήλ Αραμπατζής, ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παρασκευάς Γιαννόπουλος, ο πρώην Ευρωβουλευτής Κωνσταντίνος Πουπάκης, ο αοιδός απόφοιτος της Ριζαρείου σχολής Σάββας Σιάτρας και πολλοί Βορειοηπειρώτες από την Ηλιούπολη και αλλού, όπου προσήλθαν να τιμήσουν τη μνήμη του φονευθέντος την 28η Οκτωβρίου 2018, μακαριστού αδελφού μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων