30/12/2018 30/12/2018 Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και τα μέλη του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Θέρμης, παρέλαβαν πρόσφατα από το 1ο Γυμνάσιο Θέρμης τρόφιμα, τα οποία διέθεσαν για να διευκολύνουν οικογένειες της ενορίας κατά τη μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων. Γι’ αυτόν τον λόγο, ευχαριστούν πολύ δημοσίως γι’ αυτήν την πρωτοβουλία αγάπης τον Πρόεδρο και όλα...
Ενορίες : Αγίου Νικολάου Θέρμης
30 Δεκεμβρίου, 2018 - 16:53
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2018 - 16:54

Το 1ο Γυμνάσιο Θέρμης παρέδωσε τρόφιμα προς την Ενορία

Διαδώστε:
Το 1ο Γυμνάσιο Θέρμης παρέδωσε τρόφιμα προς την Ενορία

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και τα μέλη του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Θέρμης, παρέλαβαν πρόσφατα από το 1ο Γυμνάσιο Θέρμης τρόφιμα, τα οποία διέθεσαν για να διευκολύνουν οικογένειες της ενορίας κατά τη μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων.

Γι’ αυτόν τον λόγο, ευχαριστούν πολύ δημοσίως γι’ αυτήν την πρωτοβουλία αγάπης τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, το 15μελές προεδρείο του 1ου Γυμνασίου Θέρμης και τους εύχονται η Χάρις του Ενανθρωπήσαντος Κυρίου μας Ιησού Χριστού και η πλούσια ευλογία του Αγίου Νικολάου να τους σκεπάζει όλους!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων