27/06/2024 27/06/2024 Με την ευκαιρία της επερχόμενης εορτίου συνάξεως των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024, το Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» (ope.gr) παρουσιάζει ένα σχετικό αφιέρωμα μέσα από το κανάλι του Ιερού Ναού Αγίου Νείλου Μυροβλύτου Πειραιώς στο ΥουΤube και την εκπομπή «Ορθοδοξία και Παράδοση» των μελών και αποφοίτων της νεανικής συντροφιάς Λυκείου της Ενορίας....
Ενορίες : Ι.Ν. Αγίου Νείλου Πειραιώς
27 Ιουνίου, 2024 - 18:50
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2024 - 18:15

Αφιέρωμα στους Αποστόλους Πέτρο και Παύλο από τα Κατηχητικά του Ι.Ν. Αγίου Νείλου Πειραιώς

Διαδώστε:
Αφιέρωμα στους Αποστόλους Πέτρο και Παύλο από τα Κατηχητικά του Ι.Ν. Αγίου Νείλου Πειραιώς

Με την ευκαιρία της επερχόμενης εορτίου συνάξεως των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024, το Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» (ope.gr) παρουσιάζει ένα σχετικό αφιέρωμα μέσα από το κανάλι του Ιερού Ναού Αγίου Νείλου Μυροβλύτου Πειραιώς στο ΥουΤube και την εκπομπή «Ορθοδοξία και Παράδοση» των μελών και αποφοίτων της νεανικής συντροφιάς Λυκείου της Ενορίας.

Επίσης μέσα από το ίδιο κανάλι, μπορείτε να ακούσετε και την ομιλία του κ. Στεφάνου Μίλεση, ιστορικού ερευνητού, συγγραφέως, Προέδρου Φιλολογικής Στέγης Πειραιώς στην εόρτιο εκδήλωση του Ιερού Ναού Αγίου Νείλου Μυροβλύτου Πειραιώς , υπό τον τίτλο: «Ο “ευγάληνος Πειραιεύς” και η Αγιολογική του Παράδοση», η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023, στον ομώνυμο Ιερό Ναό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων